Donášková služba foodora ukončuje v SR svoju činnosť

04.04.2024 Bratislava

Bratislava 4. apríla (TASR) - Donášková služba foodora, ktorá na Slovensku pôsobí od roku 2021, ukončuje od 4. apríla svoju činnosť. Dôvodom tohto rozhodnutia je zmena investičných priorít spoločnosti. Informoval o tom Vladimír Pabiš, senior marketing and PR manažér Delivery Hero Slovakia, s. r. o. Kuriéri, partneri a zákazníci budú podľa neho informovaní a dostanú podrobné informácie o tejto záležitosti.

"Ukončenie našich služieb na Slovensku bolo ťažkým rozhodnutím. Po dôkladnej analýze a zvážení sme však presvedčení, že toto rozhodnutie nám umožní presmerovať naše investície do iných krajín s väčšími príležitosťami, čo nám v konečnom dôsledku pomôže na ceste k udržateľnému rastu a dlhodobému úspechu," povedal Pedram Assadi, riaditeľ spoločnosti Delivery Hero Europe.

Foodora je donášková služba, ktorá pôsobí v siedmich krajinách Európy - v Rakúsku, Českej republike, Dánsku, Maďarsku, Fínsku, Nórsku a Švédsku. Foodora je súčasťou spoločnosti Delivery Hero, poprednej svetovej platformy pre lokálne doručovanie.
 

Vyberte región